Ъгловати стоманени дробинки

В зависимост от твърдостта съществуват няколко типа ъгловати стоманени дробинки:

 

  • Тип  GP имат твърдост подобна на облите дробинки, а използването им се препоръчва за приложенията по премахване на сгурията и оксидите от  автоматичнте инсталации за бластиране. При няколкократна употреба дробинките WGP променят формата си като се заоблят.

 

  • Тип GL имат средна твърдост. Въпреки  че твърдостта им е по-висока от тази на сферичните дробинки, те губят ъгловатата си форма по време на бластиране, но в по-малка степен. Използването им се препоръчва за приложения на бластиране, които използват пневматични инсталации.

 

  • Тип GH имат най-голяма твърдост и имат предимството за запазват ъгловатата си форма след многократно използване. Този тип дробинки са идеалният абразивен материал за процесите на бластиране, които използват пневматични инсталации, тъй като извършват равномерна и грапава обработка. Също така, използването им води до повишена ефективност на бластирането (m²/ единица време).

 

Твърдостта на стоманения грит определя начинът на неговото износване, което пряко влияе на поведението му върху бластираните повърхнини и ефектовността на бластиране.

 

 

 

 

Изтегляне на СТОМАНЕН ГРИТ - ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'imagick' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: