СПЕЦИАЛНИ АБРАЗИВИ ЗА БЛАСТИРАНЕ

demo2

СФЕРИЧНИ ДРОБИНКИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

За Вашите специални приложение предлагаме материал, без компромис в качеството. Дробинките от неръждаeмa стомана на фирма WAbrasives се произвеждат под бранда STELUX. 

STELUX е предназначен за почистване, подготовка и довършване на повърхности от цветни метали, отливки или изковки от неръждаема стомана, както и от гранит и мрамор. STELUX се предлага в три различни класа: C (дробинки от неръждаема стомана на основата на хром), CN (дробинки от неръждаема стомана на основата на хром и никел) и CG (дробинки от неръждаема стомана на основата на хром).

ЪГЛОВАТИ ДРОБИНКИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

STELUX CG
Специализиран абразив от неръждаема стомана за подготовка на повърхности, почистване, шлайфане на цветни метали, отливки и изковки от неръждаема стомана. Благодарение на високите си механични характеристики и експлоатационен живот STELUX CG предлага истинска екологична алтернатива на други решения за обработка на повърхности, като например бластиране с алуминиев оксид, гранат и други минерални абразиви, при което се генерират много повече отпадъци и прахови емисии.

stainless-steel-grid-2
Cylinder-cut-wire-1024x-1024

СПЕЦИАЛЕН АБРАЗИВ СЕЧЕНА ТЕЛ

Висококачественената сечена тел повишава производителността на вашите части по рентабилен и устойчив начин.
Произведен чрез нарязване на стоманена тел на дължини, равни на диаметъра на телта, този баразив е с еднакъв размер на зърното и добър експлоатационен живот при висока скорост на бластиране. Качеството на нарязаната абразивна тел обикновено се използва в специфични приложения за обезпясъчаване, докато темперираната сечена тел се използва главно в приложения за дробометна обработка (автомобилостроене и товарни автомобили, нефт и газ, обща промишленост, авиация, …).

КЕРАМИЧНИ ПЕРЛИ

Керамичните перли са произведени на базата на изключително устойчива керамика от циркониев оксид. Този продукт не съдържа желязо и затова е подходящ за обработка на неръждаема стомана и алуминий. Кръглата форма на керамичните микросфери позволява щадящо почистване и получаване на визуално привлекателни повърхности. Този абразив за бластиране е много по-дълготраен от стъклените перли. Керамичните микросфери са високотехнологичен абразив за бластиране, предназначен за най-високите изисквания.

glass-beads-1024x1024
STEEL-SHOT-1024x1024

СФЕРИЧНИ ДРОБИНКИ ОТ НИСКО ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА

Поради ниското съдържание на въглерод в този абразив, материалът е с по-ниска твърдост. От една страна имате предимството на абразив, който щади резервните части на машината и има дълъг живот. Недостатък обаче е, че голяма част от кинетичната енергия отива за собствена деформация на зърното, вместо да въздейства на повърхнината. Това налага по-дълъг цикъл на бластиране. 

Материалът е подходящ за приложения, при които клиентът търси по-внимателно третиране на изделията си.