ЗА НАС

Ние сме ПММ СЪРВИСИЗ ЕООД

Започнахме фирма ПММ СЪРВИСИЗ ЕООД през 2015 година, когато няколко производства от тежката индустрия ни предизвикаха със своите изисквания и технологични нужди.

От една страна процесът на бластиране, металообработката и нанасянето на антикорозионно покритие е в постоянно търсене на по-ефективни и ниско енергоемки технологии. 

От друга т.нар „мръсни производства“ имаха нужда от решения, отговарящи на екологичните стандарти за чистота, филтрация и обезпрашаване, което беше пренебрегвано дълго време. Именно поради това, стана изключително важно да се създадат по-екологични и ефективни системи за аспирация и индустриална филтрация.

Приехме тези две направления като наша кауза и ядро на нашия бизнес.

Търсенето на икономически изгодни решения даде началото на партньорството ни с БЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, София. Започнахме като техен търговски представител и заедно успяхме да създадем редица прототипи, да тестваме нови технологии, да експериментираме с оборудване от ново поколение. 

С времето, водени от стремеж да следим постоянно новостите в развитието на технологиите и да предложим най-професионалното и компетентно решение на нашите клиенти, разширихме нашата партньорска мрежа с доказани и утвърдени специалисти и производители от Германия, Италия, Унгария, Словения. 

Водеща ценност за екипа на ПММ СЪРВИСИЗ ЕООД е дългосрочното партньорство с клиентите, изградено чрез удовлетвореност от постигнатите резултати в съвместната ни работа. 

ПММ СЪРВИСИЗ ЕООД днес е компания със структура и организация от ново поколение, залагаща на иновации, опит и качество. Основният ни продукт е инженеринг, технологични решения и съдействие в процеса, осигурявайки Ви достъп до най-качествените консумативи, машини, оборудване и технологично know-how. 

Фирми от атомната енергетика, автомобилостроенето, мебелната индустрия, вагоностроенето и вагоноремонта, металостроенето и металообработването, машиностроенето и леярската промишленост вече ни се довериха. Ако и Вие имате проблем или предизвикателство, не се колебайте

720+

ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТА

1 000+

ДОВОЛНИ КЛИЕНТА

20 000+

РАБОТНИ ЧАСА

100 000+

БЛАСТИРАНИ КВ.М.