РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Една от основните сфери на приложение на нашето оборудване и консумативи са производството и обработката на метални конструкции. 

С оглед на качествена подготовка на повърхнината за антикорозионно покритие и гарантиран дълъг живот на това покритие сме реализирали множество проекти за доставка на машини, инсталации и консумативи, които да осигурят на клиентите ни дългосрочни технологични решения.

ЛЕЯРСТВО И МЕТАЛУРГИЯ

Процесът на леене се характеризира с огромна нужда от почистване и третиране на повърхнината на изделията, за да се отстрани формовъчната пръст и пригарите. Достигане на метален блясък и завършен външен вид  изисква специфично оборудване и прилагане както на качествени абразиви за бластиране, така и на технологично know-how, което предоставяме на нашите клиенти

ЕНЕРГЕТИКА

Запознайте се нашите технологични решения в сферата на енергетика, топло- и електроцентрали, както и на фирми свързани с енергийния сектор. 

Наше оборудване се прилага в технология на деактивация и обеззаразяване в сферата на ядрената енергетика. 

ВАГОНОСТРОЕНЕ И ВАГОНОРЕМОНТ

Това е един от секторите, в който сме водещ доставчик на машини, оборудване и консумативи.

Наши специални разработки намират приложение в технологията на обработка на талиги, колооси, както и на цели вагони. 

2RAILWAY-Projects-1024

КОРАБОСТРОЕНЕ И РЕМОНТ

Запознайте се с проектите, в които сме въвлечени в този сектор. 

Тук спадат както турбинни машини за нулева обработка на листов материал, така и камери за бластиране на профили, изделия, заварени конструкции и цели секции. Имаме възможност за цялостни решения за линий за нулева обработка и пасивиране на заготовки и листов материал.

ВОЕННО-ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС​

Спецификите на производство в този сектор налагат високи изисквания както към качеството на оборудването, така и към технологичните решения.

Можем да се похвалим с дългогодишен опит и отлични постижения в решаването на различни производствени предизвикателства. Вижте някои от тях!

ТРАНСПОРТ И АВТОИНДУСТРИЯ

Оборудването и решенията, които предлагаме, намират широко приложение – както в големи и серийни производства, така и в малки, дори бихме определили като бутикови предприятия.

Големи производители на авточасти за световни марки, фирми за рециклиране на авточасти, автосервизи и специализирани производства ни се довериха.

МЕБЕЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Този сегмент изглежда в страни от основния предмет на нашата дейност. Но истината е, че няколко фирми, с патентовани технологии прилагат наши машини и оборудване, с които постигат уникални резултати и придвижват индустрията на едно ново ниво на ефективност и постигнати резултати. Вижте повече!  

ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ

Имаме богат опит и технологични решения за всеки производител на съдове и машини за хранително-вкусовата промишленост. 

Технологията на производство и качеството на произведеното оборудване изисква строги правила, висококачествени материали за обработка и прецизен технологичен цикъл. Във всичко това имаме дългогодишен опит.